Echtscheidingsmediation Roosendaal

Wanneer u hebt besloten om te gaan scheiden, moeten er een flink aantal zaken geregeld worden. Wat betekent dat voor het vermogen? Wat betekent dat voor de zorg van de kinderen? Wat betekent dat voor het huis? Mogelijk is het moeilijk om over al deze vragen samen te overleggen. Echtscheidingsmediation kan u hierbij helpen. Bij echtscheidingsmediation komt u een aantal keren bij elkaar om samen afspraken te maken over de nodige zaken. Verschillende advocaten zijn MfN – Registermediator. Daarnaast hebben we ook een gespecialiseerd echtscheidingsmediator op ons kantoor, Robert Teusink. Hij is bekend met allerlei mediationmethoden. Wij zijn daarnaast allen advocaat, waarvan het voordeel is dat wij ook het verzoek bij de rechtbank kunnen indienen en de inschrijving van de echtscheiding kunnen regelen.

Voordelen van echtscheidingsmediation op een rijtje:

  • De verhoudingen gaan er in de regel op vooruit
  • U bent vaak beiden tevreden over de uitkomst
  • U bent beter in staat om mogelijke meningsverschillen in de toekomst goed op te lossen

Kennis van zaken

Een aantal zaken staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze omvangrijke kennis van zaken en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een stapje voorlopen op de rest. Daarnaast hebben wij een betrokken en proactieve houding, wat ervoor zorgt dat u niet het gevoel heeft dat u er alleen voor staat. Uw zaak is onze zaak.

Wilt u er graag meer over weten?

U kunt bij ons kantoor in Roosendaal terecht voor echtscheidingsmediation. Deze mediation bieden wij aan middels een persoonlijke en betrokken aanpak. Uiteraard kunt u ook rekenen op onze kwaliteit en vakbekwaamheid. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 0165-554888 of u kunt een mail sturen naar info@brekelmansvanderven.nl.