Mr. R.E. Teusink (Robert)

 

Robert studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is afgestudeerd in 1985 en sindsdien advocaat. Hij houdt zich met name bezig met het familierecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht, incasso’s en arbeidsrecht. Voorts behandelt hij letselschadezaken. Tot zijn cliënten behoren particulieren en ondernemingen. Ondernemingen adviseert hij betreffend alle juridische vraagstukken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

Robert is als registermediator ingeschreven bij het MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Het MfN (voorheen NMI) is het kwaliteitsregister voor de registratie van mediators. Robert heeft diverse mediationopleidingen gevolgd en heeft een ruime ervaring als mediator. Robert is gespecialiseerd echtscheidingsmediator.  Hij heeft de door het NMI-MfN geaccrediteerde specialisatieopleiding tot familiemediator voltooid. Hij is bekend met de verschillende mediationtechnieken waarmee u begeleid kunt worden bij het maken van afspraken over de gevolgen van de echtscheiding.

Robert heeft daarnaast de specialisatieopleiding tot arbeidsmediator voltooid. Werk is voor de meeste mensen een belangrijk aspect van hun leven. Als de verhoudingen in de werksfeer verstoord zijn dan kan dat mensen diep raken. Arbeidsconflicten kunnen veel oorzaken hebben. Door middel van mediation kunnen die oorzaken duidelijk worden en kan worden gekomen tot een oplossing.

Robert is  rechtbankmediator en hij is als mediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Maatschappelijke nevenfuncties:

Robert heeft een ruime ervaring als bestuurder van diverse maatschappelijke instellingen en als lid van de Raad van Toezicht van een semi-overheidsorganisatie. Verder heeft hij een jarenlange ervaring als lid en voorzitter van diverse bezwaarcommissies en als secretaris van een tuchtcollege van een grote landelijke zorginstelling.

Email teusink@brekelmansvanderven.nl
Telefoon 0165-554 888

Geboortejaar 1960
Afgestudeerd in 1985 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen
MfN Registermediator (Mediatorsfederatie Nederland)
Nederlandse Mediatorsvereniging (www.mediatorsvereniging.nl)
Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (www.via-incasso.nl)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch
Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht

Rechtsgebieden
Familierecht
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Letselschade
Huurrecht/Vastgoed