Bent u slachtoffer van een ongeval en wilt u hulp bij het verhalen van letselschade?

Als gevolg van een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer, van een bedrijfsongeval, of als gevolg van een medische fout, een ander ongeval of een misdrijf kunt u letsel oplopen. U kunt te maken krijgen met lichamelijk letsel en ook de emotionele gevolgen kunnen groot zijn. U kunt geconfronteerd worden met financiële gevolgen omdat uw inkomen vermindert of omdat u kosten moet maken. Het verhalen van uw schade is vaak een langdurig en ingewikkeld traject.

Wij adviseren u hierbij graag en staan u bij als er dient te worden geprocedeerd. Wij hebben een ruime advies- en proceservaring in letselschadezaken en beschikken over uitgebreide contacten met financieel deskundigen, arbeidsdeskundigen en medisch deskundigen. U bent van harte welkom voor een kosteloos adviesgesprek. U kunt op korte termijn een afspraak maken en behoeft hiervoor niet naar een spreekuur te komen. Wij trekken voor dit gesprek de tijd uit die nodig is en komen zo nodig bij u langs.

Als aansprakelijkheid voor vergoeding van de geleden schade bestaat, dan zijn de kosten van rechtsbijstand die u dient te maken schade welke de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar dient te vergoeden.

Brekelmans Van der Ven behandelt zaken betreffend onder andere:

  • arbeidsongevallen;
  • verkeersongevallen;
  • medische fouten;
  • bedrijfsongevallen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Teusink of Alex Mattheussens.