Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Het kan grote gevolgen voor u hebben wanneer u gaat scheiden van uw partner. Alhoewel elke scheiding anders is, brengt dit altijd emoties en onzekerheid met zich mee. Dit geldt voor de financiën, maar ook voor u als persoon. Wie blijft er wonen in de woning? Wat betekent het voor de kinderen? Wat betekent dit voor mijn eigen bedrijf? Brekelsmans Van der Ven is de echtscheidingsadvocaat die u adviseert en begeleidt. Wij dragen er zorg voor dat alles in goede banen wordt geleid. Een echtscheiding op zich is al vervelend genoeg.

Echtscheidingsmediation

Mogelijk vindt u het lastig om samen te blijven overleggen over verschillende zaken. Wanneer dit het geval is, kunt u kiezen voor echtscheidingsmediation. Door deze vorm van medation wordt u geholpen om samen afspraken te maken over de gevolgen van de scheiding. Robert Teusink is een echtscheidingsadvocaat die opgeleid is tot gespecialiseerd echtscheidingsmediator. Hij heeft ervaring opgedaan met verscheidene methoden omtrent mediation, waarbij u geholpen wordt om de echtscheiding verder te regelen. Via deze wijze komt u daadwerkelijk tot het maken van afspraken.

Echtscheidingsmediation levert een aantal voordelen op:

  • U bent vaak beiden content met de uitkomst
  • U bent in de toekomst beter in staat om eventuele verschillen op een juiste manier op te lossen
  • De verhoudingen worden vaak verbeterd

Deskundig én vakkundig

Een aantal zaken vinden wij bij echtscheidingsmediation erg belangrijk. Onze grote kennis van zaken en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een stapje voorlopen op de rest. Daarbij hebben wij een geïnteresseerde en proactieve houding, waardoor u niet het gevoel heeft dat u er alleen voor staat. Uw zaak is onze zaak.

Kort gezegd..

U kunt bij onze echtscheidingsadvocaten in Roosendaal terecht voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Uiteraard kunt u ook rekenen op onze kwaliteit en expertise. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0165-554888 of u kunt een mail sturen naar info@brekelmansvanderven.nl.