Advocaat Roosendaal

Advocatenkantoor Brekelmans Van der Ven is een full service advocatenkantoor in Roosendaal. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij ons kantoor terecht. Alle advocaten bij Brekelmans Van der Ven zijn gedreven, zijn aangesloten bij specialistenverenigingen en hebben omvangrijke juridische- en maatschappelijke ervaring. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, waarbij er een toegankelijke en persoonlijke dienstverlening wordt geboden. Brekelmans Van der Ven, noem ons daadkrachtig en doelgericht. We doen het dagelijks, we zijn er goed in.

Kennis van zaken

Bij Brekelmans Van der Ven hebben we een aantal zaken hoog in het vaandel staan. Het fundament voor ons werk. Kennis van zaken en jarenlange ervaring maakt dat u al snel een stapje voorloopt op de rest. Dit in combinatie met onze betrokkenheid, proactieve houding en mentaliteit maakt dat u er nooit alleen voor staat. Wij doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Uw zaak is tenslotte ook onze zaak.

Uiteenlopende rechtsgebieden

De advocaten van Brekelmans Van der Ven hebben ervaring met diverse rechtsgebieden. Hiertoe behoren familierecht, ondernemingsrecht, letselschade, strafrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheid, faillissementsrecht en huurrecht/vastgoed. Daarnaast kunt u kiezen voor arbeids– en echtscheidingsmediation. Bij echtscheidingsmediation wordt u geholpen om met elkaar te komen tot zorgvuldige afspraken over de gevolgen van de echtscheiding. Arbeidsmediation kan een gepast middel zijn om tot een oplossing te komen binnen een arbeidsrelatie.

Gratis inloopspreekuur

U kunt elke woensdag terecht tijdens ons gratis inloopspreekuur tussen 16.00 en 18.00 uur. Hier is geen afspraak voor nodig. Tijdens dit gesprek kunt u kort uw situatie voorleggen aan één van onze advocaten. Vervolgens wordt u geïnformeerd over eventuele vervolgstappen en financiële consequenties. Wilt u nog meer weten over dit spreekuur, klik dan hier. Naast de vaste momenten op woensdag is het ook mogelijk om op andere dagen een eerste vrijblijvend gesprek te hebben met een van onze advocaten. Hiervoor kunt u een afspraak maken via ons secretariaat.

Wenst u meer informatie?

Te allen tijde staat het belang van u als cliënt voorop. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 0165-554888 of een mail sturen naar info@brekelmansvanderven.nl.