Advocatenkantoor Roosendaal

Brekelmans Van der Ven is een full service advocatenkantoor gevestigd in Roosendaal. Ons advocatenkantoor is geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. Onze advocaten maken het verschil: ze zijn gedreven, hebben ruime maatschappelijke- en juridische ervaring en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen. Er wordt een toegankelijke, praktische en persoonlijke dienstverlening geboden, waarbij er gestreefd wordt naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Noem ons doelgericht en daadkrachtig. We doen het dagelijks, we zijn er goed in.

Kennis van zaken

Bij Brekelmans Van der Ven hebben we een aantal zaken hoog in het vaandel staan. Het fundament voor ons werk. Kennis van zaken en jarenlange ervaring maakt dat u al snel een stapje voorloopt op de rest. Dit in combinatie met onze betrokkenheid, proactieve houding en mentaliteit maakt dat u er nooit alleen voor staat. Wij doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Uw zaak is tenslotte ook onze zaak.

Uiteenlopende rechtsgebieden

Advocatenkantoor Brekelmans Van der Ven heeft ervaring met uiteenlopende rechtsgebieden. Zo behoren familierecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, letselschade, arbeidsrecht, sociale zekerheid, strafrecht en huurrecht/vastgoed, maar ook arbeid- en echtscheidingsmediation tot de speerpunten. Bekijk hier uitgebreid al onze specialisaties. Uiteraard zijn al onze advocaten volledig up-to-date wat betreft de meest recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Gratis inloopspreekuur

Elke woensdag tussen 16.00 en 18.00 kunt u terecht op ons advocatenkantoor voor een gratis inloopspreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt tijdens een gesprek met een van onze advocaten kort uw situatie voorleggen. De betreffende advocaat informeert u vervolgens over mogelijke vervolgstappen en financiële consequenties. Als u nog meer wilt weten over ons gratis inloopspreekuur; klik dan hier. Het is ook mogelijk om op andere dagen – na afspraak via ons secretariaat – een eerste vrijblijvend gesprek te hebben met een van onze advocaten.

Wenst u meer informatie?

Het belang van u als cliënt staat te allen tijde voorop. Wilt u graag nog meer informatie? U kunt ons tijdens kantoortijden op 0165-554888. Verder kunt u ook een mail sturen naar info@brekelmansvanderven.nl.